Velikonoční Jindřichův Hradec

Kdy, kde, v kolik?

Sraz ve čtvrtek 6. 4. v 8:15 na zastávce Brtnice náměstí.Návrat v sobotu 8. 4. v 18:15 na městské vlakové nádraží Jihlava (už teď je avizovaná výluka, takže očekáváme menší zpoždění…).

Co budeme dělat?

Máme toho před sebou spoustu! Navštívíme jindřichohradecký zámek, místní muzeum a slavné Krýzovy jesličky, historické centrum města, parky i nábřeží Nežárky. Vypravíme se také obhlédnout naše letní tábořiště u Nového Kanclíře, takže nás čeká i kraj třeboňských rybníků. A nezapomene ani na tradiční jarní cvrnkání kuliček J Spát budeme na klubovně jindřichohradeckých skautů.

Co s sebou a na sebe?

Spacák, karimatka, náhradní oblečení a čisté prádlo (dle aktuální předpovědi počasí), oddílové triko, zelenou košili, oblečení na spaní, hygič (malý ručník, pasta, kartáček), baterku, přezuvky, pevnou obuv, pláštěnku, šátek, KPZ, minima, zápisník a psací potřeby, cvrnkací kuličky, 3 menší brambory, hrneček, ešus a lžíci.  Na čtvrtek velkou svačinu = oběd a pití (lahev alespoň 1l). Ze společných zásob vaříme od čtvrteční odpolední svačiny. Končíme odpolední sobotní sváčou do vlaku. + malý batůžek

Vše zabalte do jednoho velkého pohodlného batohu, nic nebalte do tašek do ruky apod. Ať nic nezapomeneme ve vlaku. Nezapomeňte nechat kousek volného místa na společné zásoby. Spíme ve vytápěné budově, všechno mokré celkem snadno usušíme. Mobily a podobnou techniku nechte doma! V případě nutnosti je možno volat vedoucím.

Cena?

650 Kč (cesta, ubytování, vstupy, strava)

Přihlašujte do úterý 4. 4. (osobně, mejlem, smskou). Potřebujeme včas znát počty kvůli rezervaci vstupů a místenek. Díky!

PŘIHLÁŠKA